Palvelut

Palvelut

Klassinen/ Urheiluhieronta

Hieronnalla vaikutetaan pääasiassa lihaskudoksiin ja nestekiertoon. Lihaskireyttä syntyy useimmiten passiivisesta työstä/ elämäntavoista. Jolloin kudosten nestekierto heikkenee ja lihakset tuntuvat kipeiltä ja kireiltä. Vastakohtana tähän toistuvat työasennot ja runsas liikunta kuormittavat lihaksia ja hieronnalla saadaan palauteltua normaaliin tilanteeseen. 

Purentalihashieronta

oireina esim. päänsärky, tinnitys voivat olla seurausta purennan ongelmista. Purentalihasten hieronnalla saadaan lievitettyä tehokkaasti oireita. Käsittelyssä käydään läpi purentalihaksisto ulko- ja sisäpuolelta.

Mobilisoiva hieronta

Hoidossa yhdistellään perinteistä hierontaa, perinteistä jäsenkorjausta ja osteopaattisia tekniikoita tarpeen mukaan. keskitytään Tules- vaivojen hoitoon ja pyritään alkuhaastattelulla ja tutkimisella selvittämään ongelmien syy ja hoitamaan myös sitä. Käsittelyssä käytetään mobilisoivia otteita jotka kohdistuvat nivel ja nikama tasolle myös  ja asiakas on aktiivisena mukana hoidossa. Esim. SI- nivelen ongelmat, jalkaterän vaivat, polvikivut yms.